MarkkuElonen Ennakkoluulottomin keinoin Suomen talous nousuun

Tuskaista on rasistin elämä

  • Rasistille mielipahaa ja Okrlalle boikotin aiheuttanut "suomalaisnainen"
    Rasistille mielipahaa ja Okrlalle boikotin aiheuttanut "suomalaisnainen"
  • Näin meihin suomalaisiin aikoinaan jo lapsena kylvettiin rasismin siemen
    Näin meihin suomalaisiin aikoinaan jo lapsena kylvettiin rasismin siemen
  • Rikollisen rasistin painajainen: Musta poliisi ottaa kiinni ja käskyttää / kyykyttää
    Rikollisen rasistin painajainen: Musta poliisi ottaa kiinni ja käskyttää / kyykyttää

Rasistin elämä on nykyään tosi tuskaista kun maailma globalisoituu.  Asia konkretisoitui täällä meillä Suomessakin kun Felixin mainoksissa alkoi esiintyä ”suomalainen” Josephine.  Kaikki olisi ollut ihan hyvin jos ao. firma olisi pitäytynyt radiomainoksissa.  Miellyttävän kotoiselta kuulostava naisääni.  Mutta voi sentään.  Kunnon rasistin maailma mullistui ja romahti perinpohjin, kun mainos tulikin telkkarista ja tämä naisääni paljastui pikimustaksi ”suomalaiseksi”.  Siis joksikin aivan muuksi kuin aidoksi suomalaiseksi punaniskaksi.   

Mitä siis tehdä tämän kauheuden edessä.  No heti  ensimmäiseksi tietysti piti alkaa boikotoimaan tämän firman tuotteita, mutta riittikö se.  Mitä siis tehdä, jos joku pahaa aavistamaton rasistikaveri ei olekaan nähnyt mainosta, ja autuaan tietämättömänä ostelee edelleen näitä yrityksen tuotteita kuten ketsuppia, kurkkusäilykkeitä, punajuurisäilykkeitä jne.   Onneksi  tänä päivänä on vahva somekulttuuri ja paljon erinäisiä keskustelupalstoja.  Piti siis kiireesti aloittaa aikaa ja vaivaa säästämättä asiasta tiedottaminen kohtalotovereille ja hengenheimolaisille somen keskusteluryhmien kautta, saaden samalla tukea omille sairaille ajatuksille.  Mielipahaksi tietysti samaisissa ryhmissä kirjoitteli myös ”trolleja”, jotka kirkkain otsin valehtelivat etteivät näe mitään pahaa mainoksessa, ja edelleen ostavat ko. tuotteita, koska tuotteet ovat maultaan hyviä.  Sehän ei tietysti pidä paikkaansa.  Totta kai nuo elintarvikkeet muuttuvat kitkerän makuisiksi, kun niitä mainostaa umpimusta ”suomalainen”.    

Herää siis vakava kysymys:  ”Mitä voi kunnon rasisti enää tänä päivänä ostaa”?.  Mikä takaa sen ettei tuotteen tuotantoketjussa ole joku mustaihoinen, muutoin tummahipiäinen tai ylipäätään jonkun epäilyttävän rodun edustaja ”likaisin” käsin kosketellut tuotetta / puolivalmistetta tai ollut jollain tavoin sen markkinoinnissa mukana.  Pelkkä ajatuskin moisesta puistattaa rasistia.  Voisivatko rehdit yritykset alkaa käyttämään tuotteensa etiketeissä esim. mainintaa:  "Product has been maken by pure punaniska".  Tässä ilmainen idea. 

Näin keväisin monella herää autokuume.  Näin käy myös useammalle rasistillekin.  Maailma on kuitenkin mennyt jo niin sekaisin, että se auton ostaminen, tai siis lähinnä soveliaan automerkin valitseminen alkaa olla erittäin työlästä ja päänvaivaa aiheuttavaa.  Miten voi olla varma ettei jonkun automerkin tuotantoon ja markkinointiin ole sekaantunut väärän rotuinen ihminen.  Voi olla jopa niinkin, että itse tuotannossa ja markkinoinnissa on mukana vain aitoja punaniskoja, mutta sitten paljastuukin että suunnittelussa on mukana joku intialainen insinööri.  Niitähän on nykyään kaikkialla.  Suomessakin.

Ensimmäisenä rasistille tulee aakkosista mieleen N-kirjain, kun se oli niin hyvin kuvattu siellä alakoulun aapisessa.  Toisena hänelle tulee mieleen A-kirjain, koska se on aakkosten ensimäinen ja aalla alkaa myös sana apartheid, joka oli hänen mielestään varsin kannatettava  järjestelmä.  Autokuumeiselle rasistille aasta tulee mieleen myös ”amerikkalainen auto”.  Voisiko sellaisen ostaa.  Ajatus on hylättävä heti kättelyssä.  Siellähän on musta presidentti, ja valtaosa liukuhihnatyöläisistä on väärän värisiä.  Pahinta on ehdottomasti se, että tuo väärän värinen on suurella todennäköisyydellä asentanut esim. auton istuimen, eli juuri sen osan, jolla rasistin paras ja kaunein ruumiinosa lepää.  Voisiko hän sitten harkita ranskalaista, saksalaista tai ruotsalaista autoa. Vastaus kysymykseen valkenee hänelle melkein yhtä nopeasti kuin amerikkalaisauton kohdalla.  Ei missään nimessä voi ostaa, eritoten kun ajattelee viime vuosien pakolaistulvaa näihin maihin.  Erityisen paha on saksalainen iso Mersu.  Sillähän ajelee Suomessa tämä varsin äänekäs etninen, kylläkin ”kantasuomalainen” vähemmistö.   Mitenkäs sitten Japanilainen auto.  Sehän on varsin puhdasrotuinen maa ja sulkenut rajansa muukalaisilta tehokkaasti, ulkomaalaisia jopa lukumääräisesti vähemmän kuin Suomessa, mutta ne on kumminkin niitä aasialaisia jotka on kaikki ihan saman näköisiä ja silmätkin ihan hassunkurisessa asennossa.  Lisäksi puolet niistä pitää jotain ihme naamaria.  Varsin epäilyttävää.  Eihän niitä tunnista senkään vertaa toisistaan kuin ilman naamaria.  Niinpä siis ajatus japanilaisautostakin on hylättävä.

Tässä vaiheessa rasistin mieli  on tosi musta ja epätoivoinen, mutta periksi hän ei anna.  On pohdittava asiaa entistä kiivaammin.  Pitkällisen pohdinnan jälkeen päähän pälähtää automerkki nimeltä Skoda.  No, sehän on tsekkiläinen auto ja Tsekkihän on valtiona erittäin muukalaisvastainen, eikä siinä maassa juuri ”maahantunkeutujat loisikaan”.  Yksi rasistien lempisanonnoista onkin:  ”Maahantunkeutujat loisivat maassamme ja hyväksikäyttävät sosiaalietuuksiamme”.  No, takaisin asiaan.  Skoda voisi olla siis mahdollinen hankinta.  Varmuuden vuoksi pitää kuitenkin laittaa tehtaalle sähköpostia, sisältäen kysymyksen:  ”Onko tehtaan työntekijät kaikki ”kantatsekkejä” ja eihän suunnittelupuolella vain ole intialaisia insinöörejä”.  Tämä yksinkertainen kysymyslause kääntyy tsekiksi varsin notkeasti googlen avulla.  Löytyykö siis vielä muita mahdollisia automerkkejä.  Eittämättä mieleen tulee kotimaassa tuotettava A-mersu.  Näillä pikkumersuillahan ei myöskään oman maan etninen vähemmistö ajele.  Saahan siellä autotehtaalla olla esim. saksalaisia, pohjoismaalaisia, puolalaisia, baltteja jne.  Kunhan ovat maansa kantaväestöä, totta kai.  Tämäkin  asia on varmistettava.  Jos ei satu löytymään tuttavia sieltä autotehtaalta, niin ainahan voi otta 2-3 päivän lomaa tiedusteluretkeen.  Paras tapa on luonnollisesti kiertää paikallisissa baareissa ja tehdä hienovaraisia kysymyksiä autotehtaan työläisille.  Näinhän se asia selviää sutjakasti.  Kun asiat on varmistettu molempien vaihtoehtojen osalta, niin sitten voikin marssia rinta rottingilla autokaupoille kun voi valita kahdesta merkistä ja useammasta värivaihtoehdosta.  Musta tai liian tumma ei toki ole suositeltava ostos.

Eräänä auringoisena ja lämpimänä päivänä istuskelin penkillä Kuusankoskella kauppa-aukiolla.  Seurasin huvittuneena kun tämä ”Odinin Sotureiden” roskasakki kokoontui ja valmisteli partioon lähtöä.  Lähtivätkin sitten ”turvaamaan” meidän muiden punaniskojen koskemattomuutta.  Partiossa oli alun toistakymmenta ”urhoa”, joukossa myös yksi pikkufiiatin kokoinen nainen sekä yksi iso koira.  Tämä viaton luontokappalekin oli valjastettu vastoin omaa tahtoaan tämän roskasakin jäseneksi.  Sanotaan että koira ei voi valita isäntäänsä.  Totta on ja siksi pitäisikin säätää laki että isojen koirien omistaminen kielletään omistajilta, jotka mitä ilmeisemmin ovat vaaraksi ympäröivälle yhteiskunnalle tai heillä on rasistisia tavoitteita / tarkoitusperiä.  Tai jo pelkästään senkin vuoksi että tässä tapauksessa koiran äo oli selvästi korkeampi, kuin omistajansa.  Ko. roskasakilla on kuitenkin suuri ongelma.  Suurin osa pakolaisista näyttää tätä nykyä omistavan polkupyörän ja valtaosa heistä myös liikkuu niillä nopeasti paikasta toiseen.  Mitenköhän tämä roskasakin jalkapartio nyt sitten valvoo heitä ja ”turvaa” meitä kansalaisia.

Totta puhuen tunnen oloni paljon turvallisemmaksi pakolaisten läheisyydessä, kuin tämän "Odinin Urhojen" roskajoukon.  Luulen että moni muu on täsmälleen samaa mieltä.     

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Ilkka Huotari

Rasismikorttia kannattaa käyttää vastuullisesti, Britanniassa tuhansia lapsia on joutunut hyväksikäytetyiksi osaksi juuri rasismikortin heiluttelijoiden takia.

http://yle.fi/uutiset/rasistin_leimaa_pelannyt_kau...

Käyttäjän MarkkuElonen kuva
Markku Elonen

Jaahas eli tässäkin tapauksessa syy lankeaa, ei tällä kertaa itse mamuille tai värillisille kansalaisille, vaan rasismin vastustajille.
Vähän yksinkertaistaen väität siis näin: "Kun joku suvakki sanoo rasistille pahasti, niin rasistilla on näin muodoin oikeus pedofiilisesti raiskata, väkisinmaata ja pahoinpidellä lapsia, kun se suvakki sanoi rasistille ilkeästi". Kuulostaa sairaalta. Mitä mieltä muut ovat ?.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Millä perusteella arvostelet täällä palstalla ihmisiä roskasakiksi tai roskajoukoksi? Tai ihmisten ulkomuotoa? Ei täälläkään kukaan arvostele sinun ulkomuotoasi tai kuulumista johonkin ryhmään.

Samaa mieltä siinä, että ihmisten arvosteleminen ihonvärin perusteella on idioottimaista, varsinkin, kun arvostelun kohde on kaunis suomalainen nainen.

Käyttäjän MarkkuElonen kuva
Markku Elonen

Sillä perusteella että saan kirjoitukseen tällä tavoin ns. "särmää" ja kiinnostavuutta. Jos käyttäisin vain sanoja joista kukaan ei pahoita mieltään, niin ei myöskään kukaan jaksaisi sitä lukea.
Kyllä minua saa ihan vapaasti arvostella.

Kaunis on nainen, ja esiintyy ao. mainoksessa varsin luonnollisesti.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Särmäkirjoittajia löytyy joskus oikeudesta, joten siinä vaiheessa kun tahallaan lähdet loukkaamaan ihmisiä, se kannattaa muistaa. On eri asia arvostella ihmisiä heidän mielipiteistään kuin hyökätä henkilöä vastaan solvaavia nimityksiä käyttämällä.

Käyttäjän MarkkuElonen kuva
Markku Elonen Vastaus kommenttiin #27

Kyllä vain, jos solvaat jotakin tiettyä henkilöä hänen nimellään tai jotakin tiettyä etnistä ryhmää. Kumpaakaan asiaa en ole kirjoituksessani tehnyt. Lue kirjoitus uudestaan, löydätkö sieltä nimettyä henkilöä tai etnistä ryhmää.
Osaan kyllä pitää varani, etten erehdy tekemään sellaista. Ole huoleti.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen
Käyttäjän timovaittinen kuva
Timo Vaittinen

Kyllä vain, ja tuli jotenkin syvältä, ehkä se helpotti kirjoittajan pahaa oloa..

Käyttäjän MarkkuElonen kuva
Markku Elonen

Väärä päätelmä. Blogia ei ole kirjoitettu oman pahan oloni vuoksi, vaan tarkoituksena ottaa kantaa rasismiin pakinan muodossa.
Kohtuu hyvin olen siinä onnistunutkin, kommentoinnin määrästä päätellen, joskin osa kommenteista on näköjään poistettu.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

On varmaan aika siistiä olla valkoinen ja edustaa vain itseään eikä koko rotua.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Kukas sitä nyt valkoinen tai erityisesti VHM haluaisi olla? Heitähän tässä maassa eniten sorretaan. Paradoksaalista kyllä hallituksen voimaministeritkin ovat valkoisia heteromiehiä, ainakin parhaan tietoni mukaan.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Rosvojoukko paremmin kuin roskajoukko.
Kirjoitin Rasmuksen ketjuun että SOO pyrkii rekrytoimaan kaikki Suomen rikollistaustaiset. Sain yhden suosituksen. Mika Matias Ranta.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Sinin kommentteja arvostan aina.

Nyt pitää kuitenkin kysyä selventämismielessä kysymys: On esitetty väite, että SOO:n riveihin rekrytoidaan rikollista ainesta.

Mitä tämä rikollinen aines on? Jo kiinnijäänyttä ja tuomionsa kärsinyttä, vai rikoksia tehneitä, mutta tuomiotta jääneitä? Keitä mahtanette Sini tarkoittaa?

Näen, että Suomessa rikosta suorittava henkilö ei ole isänmaallinen suoritusaikana, koska teon kautta tuhoaa sitä itseään, isänmaata.

Jos tekonsa sovittanut rikollinen kääntyy isänmaalliseksi, on se kenties jaloin teko isänmaata kohtaan, ja siten äärimmäisen arvostettavaa.

Jos SOO:n liittyy isänmaalliseksi kääntyneitä, entisiä rikollisia, on se pelkästään positiivinen asia.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Aina kannattaa muistaa, että ihmisiä ne ovat rikollisetkin ja ihmisarvo löytyy heiltäkin. Monet käyvät töissä, heillä on perhe ja samat talousmurheet kuin pyhäkoulun käyneillä. Olen jo pitkään ihmetellyt niitä suvaitsevaisia, jotka puhuvat tasa-arvon ja ihmisoikeuksien puolesta, mutta samaan hengenvetoon syrjivät ihmisiä heidän rikollisen taustansa tai mielipiteidensä takia ja kaiken päälle vielä solvaavat heitä.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #26

Itse jo aiemmin rikoksiin syyllistyneet, jotka pitävät kaikkia turvapaikanhakijoita rikollisina, koska joku turvapaikanhakija on joskus syyllistynyt rikoksiin, mutta suuttuu jos omaa porukkaa edes vihjataan rikollisiksi.

Jännä.

Käyttäjän MarkkuElonen kuva
Markku Elonen Vastaus kommenttiin #33

Suuttuu totta kai, koska heidän mielestään syy on joko itse maahanmuuttajissa, turvapaikanhakijoissa, värillisissä suomalaisissa tai suvakeissa, jotka yrittävät puolustaa em. ryhmiä rasisteja vastaa. Asianlaita on jo tullut ilmi lukuisissa tämänkin blogin kommenteissa.

Minna Tarvainen

Kaunko olet itse kuulunut rasisteihin ja "roskaväkeen"? Mikä tai kuka teki sinusta teidän rasistien äänitorven, ja ajatteletteko te kaikki samalla tavalla kuten kirjoitat?

Käyttäjän MarkkuElonen kuva
Markku Elonen

Ketä tarkoitit. Et varmaankaan minua. Jos tarkoitit niin sitten on mennyt sinulta puurot ja vellit sekaisin. Kukaan ei varmaan tosissaan voi väittää kirjoitukseni perusteella että kuuluisin mainitsemaasi rasistiseen roskaväkeen.

Käyttäjän JuusoHnninen kuva
Juuso Hänninen

Mielenkiintoista, että rasismia voisi esiintyä vain yhteen suuntaan - myöskin sinun kommenttisi selkeästi kumpuaa rasismista juuri suomalaisia kohtaan. Kannattaa mennä mm. RKP:n palstalle - siellä koko påalsta on tätä samaa freudenthalismia täynnä nimenomaan suomalaisia eli niin sanottuja "fennoja" kohtaan. Sinä kuulut heihin ja olet rasismin kohde. Ja jokainen suomalainen, joka hyväksyy suomalaisia alistavan kielipolitiikkamme esimerkiksi, hyväksyy samalla myös rasismin tai ainakin selkeän syrjinnän suomalaisia kohtaan niin Suomessa, Ahvenanmaalla, Ruotsissa kuin Pohjoismaissakin.

Myöskin "tummaihoiset" voivat olla yhtä hyvin rasisteja - itse asiassa nimenomaan rasisteja viharikoksia esiintyy enemmän tähän suuntaan suhteessa, se on tilastollisestikin todistettu (vaikkei motiiviksi aina voikaan esittää juuri rasismia).

Jännä tosiaan, miten AINA syy löytyy juuri suomalaisista. Kumpuaako tämä myös jonkunlaisesta itseinhosta, jota tunnette? Olettehan itse identiteetiltänne suomalaisia - halusitte tai ette.

Käyttäjän MarkkuElonen kuva
Markku Elonen Vastaus kommenttiin #36

En ole kokenut varsinaista rasismia itseäni kohtaan muiden pohjoismaalaisten taholta. Brittien ja espanjalaisten taholta kylläkin sekä toisten suomalaisten. Suomalaisten ja espanjalaisten osalta Espanjassa kuin minä "Leslie Nielsen" hiuksinen vaalea viikinki seurustelin siellä mustan naisen kanssa. Enää ei paljon hiuksia ole, ja ne loputkin mitä on, niin ovat tummuneet. Lieneekö seuraus sympatioista tummahipiäisempiin kanssaihmisiin :).

En hyväksy nykyistä kielipolitiikkaa. Sanoinko muka blogissani niin ?.

Kyllä vaan rasisteja kaikissa roduissa, maissa ja kaiken rotuisissa. Se on ihan totta, mutta sitäkään asiaa en kieltänyt blogissani.

Suomalaiset voisivat olla halutessaan maailman vähiten rasistisin valtio, mutta epäilen että siihen me suomalaiset emme koskaan kykene.
Meillehän tuputetaan jatkuvasti mielikuvaa siitä, mitkä kaikki asiat, tuotteet ja palvelut ovat juuri meillä "maailman parhaita". Miten ihmeessä sitten taloutemme on tässä jamassa jos olemme lähes joka asiassa maailman parhaita.
Vastaus on varsin yksinkertainen. Kaikissa muissakin maissa syötetään samaa pajunköyttä: "Meillä tämä asia on maailman paras".

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

Tuskaista se on suvaitsevaisenkin elämä yhä enemmän ja enemmän. Tilattiin rikkautta ja värisevää monikulttuuria, saatiinkin islamia kaikissa tumman sävyissä.

http://yle.fi/uutiset/keskiluokka_karkaa_brysselin...

"– Muutin Molenbeekiin vuonna 2005 muutaman ystäväni kanssa, sillä meitä viehättivät edulliset asunnot ja alueen monikulttuurisuus. Toivoin naiivisti, että voisimme olla mukana kehittämässä huonomaineista aluetta parempaan suuntaan, Voeten kertoo. "
...
"Vuoden 2014 lopussa hän päätti muuttaa pois. Syynä oli sulkeutuneen ilmapiirin lisäksi konservatiivisen islamin yleistyminen. "

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Olen työskennellyt ja asunut yhdessä yli 30 vuotta eri etnisten ryhmien kanssa. Olen seurustellut afrikkalaisen neekerinaisen kanssa vuosi kausia ja olisin mennyt naimisiinkin, mutta tytön isä ei huolinut.

Minulle sana neekeri ei ole koskaan ollut rasistinen ilmaisu. Sen ovat keksineet blogistin ja Sini Lappalaisen kaltaiset rasistit, jotka eivät itse tiedä rasismista yhtään mitään.

Käyttäjän MarkkuElonen kuva
Markku Elonen

Minulla ei henkilökohtaisesti ole mitään ko. sanaa ja sen käyttöä vastaan. Se on kuitenkin nyky-yhteiskunnassa "kielletty" sana, ja siksi en ole sitä itsekään blogissani käyttänyt.
Eräässä kommentissa arvuuteltiin tuota yhden kuvatekstin mustattua sanaa ja kommentin kirjoittaja myös kirjoitti sen, minkä arveli tuon sanan olevan. Operaattori oli kuitenkin poistanut tuon kommentin.

Sinä myös käytit sanaa kommentissasi, joten katsotaan antaako operaattori sinun kommenttisi jäädä.

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Positiiviobjektiivinen kommentti blogistilta!

Salatusti tässä toivoisi jopa jatkoblogia, jossa tätä kiellettyjen sanojen dilemmaa perattaisiin vähän syvemmältä...

...Koska sanojen kieltäminen kuulostaa puhtaalta fasismilta...

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Rasistisen merkityksen sanalle ovat antaneet rasistit, eivätkä mainitsemasi bloggaajat nähdäkseni lukeudu heihin.

Sillä ei myöskään ole juuri väliä mitä merkityksiä sinä ajattelet kyseisellä sanalla olevan. Väliä on sillä mitä se merkitsee heille, joista tuota sanaa käytetään. Voit toki viljellä n-ilmaisua vapaasti, mutta älä ihmettele jos sinua pidetään moukkana.

Käyttäjän andreas kuva
Andreas Pyy

Rasismi ei ole Suomessa ongelma, rasismijahti on. Rasismijahtia harjoittavat Suvaitsevaiset Hyvät Ihmiset ja "rasismiin" vetoamalla he pyrkivät hiljentämään vastakkaiset ja kaikin puolin epämiellyttävät mielipiteet. Suvaitsevainen Hyvä Ihminen kannattaa mm. hallitsematonta maahanmuuttoa ja monikulttuuria, ja suvaitsevaisen maahanmuuttopolitiikan ja monikulttuurin vastustaminen on automaattinen "rasismin merkki".

"Rasismin" vastustajat eivät tajua sitä, että vaikka joka ikinen "rasisti" tuhottaisiin ja "rasismi" näennäisesti hävitettäisiin, niin ne todelliset ongelmat, jotka synnyttävät "rasismia" ja "vihapuheita" olisivat edelleen keskuudessamme. Samalla kun hallitus leikkaa suomalaisilta köyhiltä, vanhuksilta, eläkeläisiltä, lakkauttaa terveyskeskuksia, vähentää poliiseja ja tuhlaa satoja miljoonia euroja huonosti Suomeen sopeutuvien "turvapaikanhakijoiden" ja "pakolaisten" "integroimiseen", niin ei tarvitse kaukaa etsiä syitä "rasismin" ja "vihapuheiden" lisääntymiselle.

Terveyskeskusten lakkauttamisesta:
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/242243-na...

Poliisien määrän vähentämisestä:
http://www.hs.fi/mielipide/a1458708641194

"Turvapaikanhakijoiden" rikollisuudesta:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/169184-poliisi-jul...

Pakolaiskriisin kuluista:
http://www.hs.fi/kotimaa/a1460610521264?ref=hs-etu...

Eurooppaan saapuvien pakolaisten joukossa tulee todistetusti isiksen terroristeja, tosin tämänhän ei pitäisi olla uutinen kenellekään sellaiselle joka on viime kuukausina seurannut uutisia:
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-20000011574...

"Rasismi" ei ole toisin sanottuna se tekijä, mikä on tehnyt suomalaisesta yhteiskunnasta turvattoman, vaan porvarillisen hallituksen politiikka on.

Haluan kuitenkin tarkentaa kommenttiani vielä sen verran, että tuomitsen rasismin, ja voin suositella monikulttuuria varauksetta aivan kaikille.

Käyttäjän JuusoHnninen kuva
Juuso Hänninen

Totta, mutta en suosuitsi edes kutsumaan näitä ihmisiä "suvaitsevaisiksi". Tällainen suomalaisviha EI ole suvaitsevaista.

Janne Suuronen

Miksi muuten koet tuon keskimmäisen kuvasi rasistiseksi ?
http://ra.fi/ehSz
http://ra.fi/1VlY
http://ra.fi/JbeY

Osuvampi todellisuuskuva se on (satoja miljoonia maaseudun naisia), kuin tummaihoinen koulutettu nainen Suomessa (parikymmentä tuhatta). Vai koetko realistisesti piirretyt kuvat rasistisiksi ?

Näin sivuhuomiona muutoin ilmeisesti sarkastiseksi huumoriksi tarkoitettuun puheenvuoroon (ja joka oli kovin pitkä, joten en kyllä jaksanut lukea paria kappaletta eteenpäin).

Käyttäjän MarkkuElonen kuva
Markku Elonen

Kuvan teksti tekee siitä kuvasta mielestäni piilorasistisen. Näin koen, että siitä korostetaan valkoisen rodun puhtautta ja paremmuutta, eritoten tekstin osassa: "Vaan ei tule valkeaksi milloinkaan". Miksi pitäisi tulla "valkeaksi" ?.

Vai oli mielestäsi liian pitkä teksti. No, kyllä on "nykynuoriso" kärsimätöntä jos ei 5 min:n tekstiä jaksa lukea. Älypuhelinta kyllä jaksetaan näprätä tuntikausia (siinä muuten ihan oma blogin aihe).
Minä kun kirjoitin tekstiä, niin karsin sitä melkoisesti nimenomaan sen vuoksi, ettei siitä tulisi liian pitkä. Jätin monta hyvää juttua pois tekstistä.
Luonnehdinta sarkastinen huumori osui ihan nappiin.

Janne Suuronen

Niin. Niin sinä valkoihoinen maahanmuuttajia ja vähemmistöjä puolustava henkilö koet. Sehän tässä mättääkin. Sinä koet.

Sitten epäsuorasti opetat ja opastat (vähintäänkin tällaisten mediakirjoitusten kautta) maahanmuuttajia, kuinka nämä kokevat rasismia ja kuinka yhteiskuntamme on rasistinen. Kun Sinä koet, että jokin asia on rasistista.

Volaa, kyselyissä moni maahanmuuttaja tuntee kokeneensa rasismia ja meillä on ongelma. Uhriutumista. Tekijä, jonka taakse on helppo laittaa monet elämän pettymykset. Ja uusi suomalainen (henkinen) demari on valmis.

Rasismi on kyllä ihan muuta. Todellisuus on ihan muuta.

Käyttäjän MarkkuElonen kuva
Markku Elonen Vastaus kommenttiin #28

En ymmärrä mitä tarkoitat tuolla "valkoihoisella maahanmuuttajall". Tietääkseni olen syntynyt ja asunut koko ikäni Suomessa.
Sille en voi mitään että sinua "mättää" minun kokemiseni.

Kyllä ne maahanmuuttajat tai värilliset suomalaiset tietävät ihan ilman opetuksianikin, milloin heitä kohtaan käyttäydytään tai nimitellään rasistisesti. Ei esim. tämä 11-vuotias "suomalainen" lapsi (Valtteri) tarvinnut siihen mitään opastusta tai blogikirjoitusta tietääkseen että häntä nimiteltiin rasistisesti, ja varsin törkeästi vielä.
Koko yhteiskunta ei ole rasistinen, mutta erään sen jäsenet kyllä ovat varsin rasistisia, toiset jopa agressiivisia.

Tämä on taas yksi niitä koottuja selityksiä sille että yritetään antaa rasismille oikeutus, jonka nämä maahanmuuttajat tai värilliset suomalaiset ovat itse muka aiheuttaneet.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Minä olen rasisti. Haluan olla ylpeä juuristani, erottua muista kansoista kuten kaikki ihmiset kohdallaan ympäri maailman. Ei ole rikkautta, jos 200 vuoden päästä olemme kaikki samanvärisiä, harmaita kaiketi.
Rotusorto onkin sitten toinen, tuomittava asia.

Käyttäjän JuusoHnninen kuva
Juuso Hänninen

ET ole "rasisti".

Rasismi=rotusortoa.

Se, että pitää kaikkia maailman kulttuureita samanarvoisina ja haluaa näiden tämän vuoksi maailmassa säilyvän, on kaukana rasismista. Se on välittämistä.

Ismo Kesänen

On jokseenkin sairasta väittää että suomessa tarvitaan työvoimaa josta 10v maassa loisimisen jälkeen on työllistynyt keskimäärin alle 20%, on myös sekä typerää että valheelista väittää että kestävyysvajetta voisi paikata samaisen maahanmuuton avulla, kun ottaa huomioon että kaikki maahanmuuttaneet kansat Saksaa lukuunottamatta on aiheuttaneet lisää kestävyysvajetta, ainut mikä suomessa kasvaa haittamaahanmuuton avulla on rikostilastot. Ruotsi on hyvä esimerkki siitä kuinka haittamaahanmuutto räjäyttää rikostilastot ja tekee kantaväaetön elämästä helvettiä. "kuinka tyhmiä on ihmiset jotka toistaa saman kokeen ja uskoo saavansa eri tuloksen"

Toimituksen poiminnat